Nyheter

Nyheter

21.11.2023

Vannledning Gåssand

Vi har siste mnd jobbet med 2,7 km vannledning til Bjørnafjorden kommune. Vi har vert hovedentreprenør og stått for levering av ferdig sveist vannledning DN 500 sdr 11. Ledningen er nå senket i vannet, tilkoblet på sørside og vi nermer oss ferdig med prosjektet. Sveising av lange ledninger direkte på vann er noe vi har lang erfaring med, og da dette også var et hasteoppdrag var det viktig å kunne levere kjapt og effektivt. Da er det også godt å ha gode, stabile samarbeidsparter. Hallingplast gjorde det mulig å få rør levert i 20 m lengder på kort varsel og IMC stilte opp med loddlegging og senking. 
Espeland VBA

Vi har fått jobben med nytt vannbehandlingsanlegg for Bergen kommune! Her er vi UE under Veidekke og har mye godt arbeid med rørlegging både ut neste år og ut i 2025. 

Vi ser frem til arbeidet som er midt i våre kjerneområder med rørlegging og PE sveising i store dimensjoner. 


Samnøy næringsområde

Nye Samnøy næringsområde tar form. Vi har fått arbeid med vann og avløpsledninger i prosjektet. Vi jobber under Heldal AS og har kort vei på arbeid. Flott å se nye næringsområder utvikle seg så raskt og effektivt og midt i verdens navle. Her er det både dypvannskai, store muligheter for etablering av nye produksjoner med tilkomst til sjø for inn - og ut levering av varer og ferdig produkt. Vi ønsker nye naboer velkommen!  


08.11.22

Helt ny CNC fresemaskin er på plass

Vi har nå fått opp å gå vår nye fresemaskin av type Multicam 5000 serie.
Denne kan maskinere PE plater i størrelse 4m x 2m x 165mm. Med denne kan vi enkelt maskinere større serier av platedeler på kort tid og gjør vår produksjon rask og smidig! 
Ta kontakt om du trenger maskinering av platedeler innenfor denne størrelse.  


30.08.22
Godkjent bedrift, sanering av vann og avløpsrør med asbest

Arbeid med gamle asbestrør krever ekstra forsiktighet og gode rutiner. 
Det er krav til kursing og spesifikke intern kontroll rutiner.
Vi har nå blitt godkjent av arbeidstilsynet for å gjøre denne type arbeid!


24.08.22

Elmek, vannvei og inntaksdeler til Fossvatn Minikraft verk

Vi har fått ordre fra Berland kraftverk i å levere elmek ,vannvei og inntaksdeler til fossvatn minikraftverk. Vi takker for ordren ! 


04.07.22

Endehjul med inntakssiler til ferskvannsinntak til Hallingplast AS

Vi har fått ordre fra Hallingplast AS i å levere Endehjul med silinntak til 630 PE rør, silene innstalleres på Stord. Vi takker for ordren !


13.05.2022

Har du fått krav om utbedrelse av ditt avløpsanlegg??

Vi kan hjelpe deg! 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.  


19.04.2022
HRT personell har vert på kurs! 

To personer fra Hordaland Rørteknikk AS deltok  på Bjørnafjorden kommunes kurs i prosjektering av avløpsanlegg. Vi har nå rett formell kompetanse til å stå som nøytral fagansvarlig for denne type arbeid som nå er et krav i fra kommunen.

I tillegg til lang erfaring og rørleggermester på huset, er vi formelt og praktisk kompetent til denne typen prosjektering. 


04.03.22

Utsveis av SESU XL

2022 har startet med mye arbeid med utsveising av rør.
4.mars sveiste vi ferdig totalt 490 m med SESU XL Ø400 SDR 17, 50% belastet. 10.11.21

Småkraftdagane 2021

Tirsdag 09.11 og onsdag 10.11 var vi på Småkraftdagane for å vise frem både mikrokraftturbinen vår, samt våre andre kapasiteter som erfaren rørentreprenør. Mange tok turen innom standen vår for å ta en titt på maskinen som etterhvert skal avgårde til Gaupne for installasjon. 


16.10.21

Leveranse vannheiser til Fiizk Closed Systems AS - 
Prosjekt Hiddenfjord

Lørdag 16.10.2021 var 8 nye vannheiser (Ø1200) klar for transport til Færeøyene, prosjekt Hiddenfjord. Dette er fjerde leveranse av vannheissystem til Fiizk Closed Systems AS.


04.10.21

Leveranse av mikrokraftturbin til Femanger Laks AS

I dag stod maskinen, 22,5kW til Femanger Laks klar til transport på Holmefjord. Tusen takk til Femanger Laks for bestilling av turbin. I tillegg vil vi rekke en stor takk til våre samarbeidspartnere Vest Mekaniske AS (sveising og maskinering) og Einar Sofienlund (teknisk spesifikasjon)


01.10.21
De fem mest leste artiklene på SSTT i september

Artikkelen om Hordaland Rørteknikk sin satsing på NoDig var populær og er topp 5 mest leste artikler på SSTT i september, bare se her.


28.09.21

Vanndagene i Haugesund 28.-30.september

28.-30.september var Hordaland Rørteknikk å finne på Vanndagene i Haugesund for å snakke om NoDig og vår kapasitet på T87 Pipe Burster. Med oss på stand hadde vi vår gode sammarbeidspartner IMC Diving. Representanter fra Hordaland Rørteknikk var Atle Sognefest (til venstre på bildet) og Morten Fossmark. Fra IMC var Åsmund Kolle (til høyre på bildet).


Om du er interessert i å vite mer om NoDig kan dette leses her


27.09.21

Hordaland Rørteknikk AS på LinkedIn

Vi har nå fått oss LinkedIn-profil. Følg oss på her!11.09.21

Hordaland Rørteknikk AS - Satser på utblokking i vest

VA- og vannkraftsleverandør Hordaland Rørteknikk i Holmefjord i Bjørnafjorden kommune sør øst for Bergen har nå dannet sitt eget NoDig-team på fire personer for å utføre grøftefrie metoder, primært med utblokkingsmetoden. Dermed har Norge fått en «ny» aktør innen NoDig. 

SSTT har skrive om vår satsning, artikkelen kan leses her09.09.21

Demokjøring Pipeburster T87 på Holmefjord

I forbindelse med Vanndagene 29. og 30. september kjørte vi en demo av vår Pipe Burster T87 på Holmefjord. Dette for å kunne vise hvordan utblokking med denne maskinen fungerer.
Du kan lese mer om NoDig og hva vi kan tilby ved rørfornying her


12.05.21

Utsveis sjøledning

Utsveis av sjøledning - Prosjekt Vargevåg - Kuhnlevika

3860m med Ø250 SDR11 og 250m med Ø315 SDR17

Sveising og rørhåndtering: HRT AS

Rørleverandør: Hallingplast AS

Loddlegging: IMC Diving